Nānākuli High & Intermediate

Bell Schedules

NHIS Bell Schedule: SY 2015 - 2016
Monday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Opening 7:44 AM 7:55 AM 11 min
Period 1 7:55 AM 8:40 AM 45 min
Passing 8:40 AM 8:47 AM 7 min
Period 2 8:47 AM 9:32 AM 45 min
Break - WIKI 9:32 AM 9:47 AM 15 min
Passing 9:47 AM 9:54 AM 7 min
Period 3 9:54 AM 10:39 AM 45 min
Passing 10:39 AM 10:46 AM 7 min
Period 4 10:46 AM 11:31 AM 45 min
Break - LUNCH 11:31 AM 12:08 PM 37 min
Passing 12:08 PM 12:15 PM 7 min
Period 5 12:15 PM 1:00 PM 45 min
Passing 1:00 PM 1:07 PM 7 min
Period 6 1:07 PM 1:52 PM 45 min
Passing 1:52 PM 1:59 PM 7 min
Period 7 1:59 PM 2:44 PM 45 min
Tuesday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Admin Time 7:50 AM 8:20 AM 30 min
Passing 8:20 AM 8:27 AM 7 min
Period 1 8:27 AM 9:33 AM 66 min
Break - WIKI 9:33 AM 9:48 AM 15 min
Passing 9:48 AM 9:55 AM 7 min
Period 3 9:55 AM 11:01 AM 66 min
Passing 11:01 AM 11:08 AM 7 min
Break - LUNCH 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Passing 11:38 AM 11:45 AM 7 min
Period 5 11:45 AM 12:51 PM 66 min
Passing 12:51 PM 12:58 PM 7 min
Period 7 12:58 PM 2:04 PM 66 min
Passing 2:04 PM 2:11 PM 7 min
Study Hall 2:11 PM 2:50 PM 39 min
Wednesday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Admin Time 7:50 AM 8:20 AM 30 min
Passing 8:20 AM 8:27 AM 7 min
Period 2 8:27 AM 9:33 AM 66 min
Break - WIKI 9:33 AM 9:48 AM 15 min
Passing 9:48 AM 9:55 AM 7 min
Period 4 9:55 AM 11:01 AM 66 min
Passing 11:01 AM 11:08 AM 7 min
Break - LUNCH 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Passing 11:38 AM 11:45 AM 7 min
Period 6 11:45 AM 12:51 PM 66 min
Passing 12:51 PM 12:58 PM 7 min
Study Hall 12:58 PM 1:55 PM 57 min
Teacher Meetings 1:55 PM 2:50 PM 55 min
Thursday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Admin Time 7:50 AM 8:20 AM 30 min
Passing 8:20 AM 8:27 AM 7 min
Period 1 8:27 AM 9:33 AM 66 min
Break - WIKI 9:33 AM 9:48 AM 15 min
Passing 9:48 AM 9:55 AM 7 min
Period 3 9:55 AM 11:01 AM 66 min
Passing 11:01 AM 11:08 AM 7 min
Break - LUNCH 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Passing 11:38 AM 11:45 AM 7 min
Period 5 11:45 AM 12:51 PM 66 min
Passing 12:51 PM 12:58 PM 7 min
Period 7 12:58 PM 2:04 PM 66 min
Passing 2:04 PM 2:11 PM 7 min
Study Hall 2:11 PM 2:50 PM 39 min
Friday Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Admin Time 7:50 AM 8:20 AM 30 min
Passing 8:20 AM 8:27 AM 7 min
Period 2 8:27 AM 9:33 AM 66 min
Break - WIKI 9:33 AM 9:48 AM 15 min
Passing 9:48 AM 9:55 AM 7 min
Period 4 9:55 AM 11:01 AM 66 min
Passing 11:01 AM 11:08 AM 7 min
Break - LUNCH 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Passing 11:38 AM 11:45 AM 7 min
Period 6 11:45 AM 12:51 PM 66 min
Passing 12:51 PM 12:58 PM 7 min
Study Hall 12:58 PM 2:02 PM 64 min
Friday Assembly Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Admin Time 7:50 AM 8:20 AM 30 min
Passing 8:20 AM 8:27 AM 7 min
Period 2 8:27 AM 9:33 AM 66 min
Break - WIKI 9:33 AM 9:48 AM 15 min
Passing 9:48 AM 9:55 AM 7 min
Period 4 9:55 AM 11:01 AM 66 min
Passing 11:01 AM 11:08 AM 7 min
Break - LUNCH 11:08 AM 11:38 AM 30 min
Passing 11:38 AM 11:45 AM 7 min
Period 6 11:45 AM 12:51 PM 66 min
Passing 12:51 PM 12:58 PM 7 min
Assembly 12:58 PM 2:02 PM 64 min